Vi hamstrer

Hvis man har fulgt med i medierne de seneste måneder, vil man også opdagede at der har været stor efterspørgsel på en række produkter, det har løbende være forskellige produkter som er blevet populære. Det er som om, at det er skiftet efterhånden som vi har gennemgået forskellige faser i denne corona tid.

Professionelt var der tidligt en stor efterspørgsel på forskellige former for computer udstyr. Det stiller andre krav til udstyr og mængden af udstyr når man skal etablere en række hjemmearbejdspladser. I den situation skal man selvfølgelig overveje om man skal skynde sig at indkøb mere udstyr, eller om man i stedet skal have fat i en tredje part som tilbyder at udleje udstyret. Fordelen ved at leje det er, at man kan nøjes med at have det i en begrænset periode samtidig med at man modtager udstyr som er klar til brug. Det har betydet at vi næsten uden stop har kunnet overgå til hjemmearbejdspladser uden mangel på udstyr til alle medarbejdere.

Det har været en rigtig god oplevelse. Mon ikke også at flere virksomheder overvejer at benytte sig endnu mere af hjemmearbejdspladser i fremtiden.